Olijfzeep

Favoriet van de week

 

  • gaat lang mee
  • natuurlijke ingredienten
  • helpt bij onzuiverheden

Olijfzeep met Ruta Graveolens Kruidenolie is een populair product in ons assortiment. Deze zeep heeft niet alleen de verzorgende eigenschappen van olijfolie, maar ook de geneeskrachtige eigenschappen van Ruta Graveolens Kruidenolie. Ruta Graveolens is een kruid dat van oudsher wordt gebruikt in de volksgeneeskunde vanwege de ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen.

Door de toevoeging van deze kruidenolie aan de olijfzeep, wordt de zeep geschikt voor mensen met huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en acne. Het kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van wondgenezing. De olijfzeep met Ruta Graveolens Kruidenolie heeft een heerlijke geur en is zacht voor de huid. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en is een must-have voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke, duurzame en effectieve verzorgingsproducten.

 

ca. 90 gram

 

 

  • Ingredienten

    : Natriumpalmaat, Aqua, Natriumcocoaat, Natrium Olivaat, Glycerine, Parfum, Amyl Cinnamal, Linalool, CI 77891, Ruta Graveolens Kruidenolie, Limoneen, CI 42090, CI 50420, CI 17200, CI 14720, CI 42045